Olen 39-vuotias kolmilapsisen sateenkaariperheen äiti Tampereelta. Työskentelen tällä hetkellä varhaiskasvatuksen lastenhoitajana päiväkodissa. Lasten, nuorten ja lapsiperheiden osallisuus ja hyvinvointi ovat lähellä sydäntäni. Mielestäni meidän on pidettävä huolta myös ikäihmisten ja erityisesti omaishoitajien asioista. 

Olen ahkera julkisen liikenteen käyttäjä ja haluan olla mukana kehittämässä jokaiselle tamperelaiselle kestävää ja kattavaa joukkoliikennettä sekä monipuolisia mahdollisuuksia liikkua.

Vapaa-ajalla laulan omaksi iloksi ja kakkosalttona Naiskuoro Miskantissa, käyn teatterissa ja elokuvissa sekä vietän aikaa ystävien ja perheen kanssa. Viime aikoina olen löytänyt itseni myös ratkomassa pakohuonepelejä ystävien seurassa. 

Politiikasta olen ollut erityisen kiinnostunut viime kuntavaaleista asti. Löydän itseni helposti erilaisista vastuutehtävistä, koska minulla on vahva tahto vaikuttaa asioihin. Tällä hetkellä olen Pirkanmaan Vihreiden ja Vihreiden Naisten hallituksen jäsen, Tampereen Seudun Vihreiden Naisten ja Naiskuoro Miskantin hallituksen puheenjohtaja, sosiaali- ja terveyskautakunnan ja TKL:n varajäsen sekä Suomen Työväen Musiikkiliiton hallituksen varajäsen.